Hotel horeca servies

Mijn vriend en ik bezitten al ruim tien jaar ons eigen hotel. Dat is al vanaf het begin af aan een groot succes. We hebben een hele mooie locatie en zitten eigenlijk constant volgeboekt. Mensen kunnen natuurlijk bij ons overnachten, voor een nachtje of voor meerdere nachten. Ze kunnen ook gebruik maken van het restaurant in ons hotel. Dat wordt dan ook veelvuldig gedaan. We hebben een locatie vlakbij de stad en vlak naast de snelweg, wat ervoor zorgt dat er heel veel rondreizende mensen ‘s ochtends komen ontbijten, ‘s middags komen lunchen en ‘s avonds komen dineren. En daarnaast natuurlijk nog onze vaste gasten, die vaker langskomen.

Momenteel zitten wij midden in een drukke verbouwing. Het hotel was al ietwat gedateerd en was nodig aan vernieuwing toe, We hebben helemaal uitgedacht hoe het moet gaan worden en het gaat echt heel gaaf worden. Alleen zaten we met één dingetje: het horeca servies. Op zich was het servies dat wij hadden nog niet aan vervanging toe. Het was een goede kwaliteit en zag er ook mooi uit. Maar omdat we toch alles aan het vernieuwen waren, ben ik toch ook een beetje rond gaan snuffelen naar nieuw horeca bestek en ander servies.

Uiteindelijk kwam ik bij een groothandel van servies producten uit, namelijk Tovari. Daar hadden ze echt heel veel keuze tussen verschillende soorten horeca servies. Ook heel veel bekende merknamen. Ik werd heel erg goed geholpen en we hadden al heel gauw servies gevonden die precies aan mijn strenge eisen voldeed. En hoewel ik ook echt dol was op het bestek en servies dat we al hadden, overtrof het nieuwe servies dat. Mijn vriend wist in eerste instantie nog niks. Toen ik er even later over begon met hem, en vertelde dat ik nieuw horeca servies had aangeschaft, schrok hij toch wel eventjes. Maar nadat ik hem had laten zien hoe het nieuwe servies eruit zag, draaide hij alweer bij. Het past precies bij ons vernieuwde hotel en ik weet zeker dat we er geen spijt van gaan krijgen.

Het is nu alleen nog wachten tot we klaar zijn met de verbouwing. Dan kunnen we het servies gaan neerleggen en kunnen de gasten het gaan gebruiken. Wij kijken daar erg naar uit en zijn benieuwd of het opvalt bij onze vaak terugkerende gasten. Er verandert natuurlijk zoveel aan het hele hotel dat het misschien minder opvalt. Maar het past perfect bij de nieuwe kleurcombinaties in het restaurant en in de rest van het hotel, dus wij zijn er echt heel erg blij mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *