Korting Tikibad

Iedereen speelt graag in het water. Het is daarom goed dat er waterpretparken bestaan zoals Tikibad. In Duinrell kun je genieten van het beste wat er in Nederland bestaat aan waterplezier. Jammer genoeg kost een halve dag pret maken geld. Gelukkig is er ook nog zoiets als korting. Tikibad is een echte publiekstrekker. Tickets zijn dan ook zeer gegeerd. De normale prijs hiervan is € 20. Dit lijkt nogal veel voor 4 uur toegang tot een tropisch zwembad en 16 waterglijbanen. Wanneer je hier alleen naartoe gaat, zijn de kosten nog wel te overzien. Ga je met een groep vrienden of een groter gezin, dan moet je toch al aan een bedrag van € 100 denken. Voor vele mensen betekent dit een aanzienlijke hap uit het gezinsbudget. Dan ga je op zoek naar korting. Tikibad houdt zelf al rekening met het feit dat niet iedereen de volle prijs kan betalen.

Doordeweekse korting Tikibad

Door de week of in het laagseizoen, krijg je hier ook korting. Tikibad rekent dan € 16,50 aan op de eigen website. Er zijn echter nog meer mogelijkheden. Op internet wordt vaak geadverteerd met korting Tikibad. Dit gebeurt niet alleen op ticketsites, maar ook op de site van de wegenwacht. Voor je online gaat kopen, doe je er goed aan om na te kijken om het wel echt gaat om korting. Tikibad is de plek voor een uitje tijdens de winter. Dat trekt veel interesse! Wij kwamen erachter dat vele sites dezelfde prijs hanteren als het attractiepark zelf. Dat is geen korting. Tikibad is interessant, maar het wordt nog meer genieten als je zeker bent van je korting. Tikibad zorgt ervoor dat je met plezier in het water valt, maar dat mag niet gelden voor je korting. Tikibad tickets kun je echter ook op een andere manier kopen.

Korting Tikibad op tweedehandssites

Voor je wanhoopt, kunnen we je geruststellen. Het bestaat, die echte korting. Tikibad krijgt vele bezoekers over de vloer die tickets aan een verlaagde prijs konden bemachtigen. Blijven zoeken in Google is de boodschap. In vele gevallen kom je wel eens op tweedehandssites. Hier vind je tickets met echte korting. Tikibad lijkt dan ineens veel dichterbij. Let er wel op dat je echte tickets bemachtigt. Met namaak krijg je geen korting. Tikibad doet dan zijn deuren voor je neus dicht. Vergelijken is de kunst. Dat is de weg naar korting. Tikibad is het waard!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *